Скільки зароблятиме на посаді мера Кам'янця-Подільського Михайло Посітко?

Михайлу Посітку пропонують доплачувати "за високі досягнення" 100% надбавки та 50% щомісячної премії.

На наступному пленарному засідання Кам'янець-Подільської міської ради депутати планують розглянути проект рішення "Про упорядкування оплати праці міського голови міської ради VIІІ скликання".

Відповідний документ оприлюднений на офіційному сайті мерії.

Як передбачає проект рішення для Михайла Посітко встановлюється:

  • 100 відсотків надбавки за високі досягнення у праці до посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років;
  • 50 відсотків щомісячної премії за сумлінне виконання службових обов’язків, за фактично відпрацьований час і у межах місячного фонду оплати праці;
  • одноразові премії у межах економії фонду оплати праці, відповідно до Положення про преміювання;
  • одноразову матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” посадовий оклад міського голови Кам'янця-Подільського (ІІ група) наразі складає 15 500 грн.

У випадку прийняття рішення депутатською більшістю Михайло Посітко зможе заробляти більше 30 000 грн. в місяць.

Як відомо, міський голова більше року перебував на обліку в міському центрі зайнятості, а згодом працював на посаді голови місцевого осередку ВО "Свобода". Відповідно до декларації Михайло Посітко за 2019 рік заробив перебуваючи на цій посаді -  50 076 грн. (4 173 грн. в місяць).

Як бачимо девіз Михайла Посітко "Кам'янцю потрібні зміни" починає втілюватися в життя. Поки що лише для нього особисто.

Нагадаємо, на першій сесії Кам'янець-Подільської міської ради 27 листопада Михайлу Посітко присвоїли ранг держслужбовця.

2ogoloshenya