Президент Зеленський нагородив почесним званням "Заслужений працівник освіти України" Світлану Старченко

З нагоди 28-ї річниці Незалежності України Президент України Володимир Зеленський присвоїв  почесне звання "Заслужений працівник освіти України" колишній очільниці управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради Світлані Старченко.

Відповідний указ "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України" він підписав 22 серпня 2019 року.

Довідка: "Заслужений працівник освіти України" –  державна нагорода України – почесне звання України, яке надається Президентом України. Згідно з Положенням про почесні звання України від 29 червня 2001 року, це звання присвоюється:

"організаторам освіти, працівникам органів управління освітою і навчальних закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів за значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній діяльності, підготовці висококваліфікованих кадрів".

Нагадаємо, одразу після завершення позачергових виборів до Верховної Ради України Світлана Старченко написала заяву на звільнення. Натомість на цю посаду було призначено Сергія Мельника.

2ogoloshenya