Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В управлінні освіти і науки міської ради представили нового начальника. Очолив міську освітянську галузь Сергій Мельник.

Сергій Васильович – корінний кам’янчанин, народився 15 листопада 1974 року. Закінчив фізико-математичний факультет Кам’янець-Подільського державного педінституту (нині К-ПНУ імені Івана Огієнка). Згодом працював учителем фізики та інформатики в ЗОШ №17.

Із 1998 року працював в управлінні освіти і науки на посадах методиста науково-методичного центру та головного спеціаліста із питань роботи шкіл та позашкільних установ. Із лютого 2011 був заступником начальника управління. Про це йдеться на офіційному сайті кам'янець-Подільської міської ради.

У 2013 р. закінчив ДВНЗ "Університет менеджменту освіти", отримавши кваліфікацію керівника підприємства, установи та організації у сфері освіти.

Одружений, виховує двох доньок.

Джерело.

2ogoloshenya