Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Святослав Вакарчук презентував команду партії "Голос". Про це він заявив зі сцени у столиці.

Зокрема, до команди увійшли "кіборг" Андрій Шараскін, громадський активіст Ярослав Юрчишин, колишній заступник міністра економіки Юлія Клименко, доктор медичних наук Юрій Соколов, колишня в.о. голови Одеської ОДА 2016-2017 років Соломія Бобровська.

"Приєднуйтеся до нас. Це не перша п'ятірка чи список. Ми не прийшли сюди розказувати вам про списки. Маємо сконцентруватися, щоб українські громадяни, особливо молодь могли працевлаштуватися", - заявив Вакарчук. Він був у синій вишиванці, джинсах і білих кросівках.

"Підніміть, будь ласка, руки, скільки нас", - вигукнув музикант і покликав молодь на сцену.

Також Вакарчук анонсував з'їзд партії "Голос".

"Коли з'їзд партії "Голос" оприлюднить свій список походу на вибори, ви зрозумієте, що це є наша перша справжня зміна. Я вам це обіцяю", - заявив Святослав.

"Треба йти за сонцем - це Європа та Сполучені штати", - сказав медик Соколов і додав, що треба "вбити гідру корупції під куполом".

 

Джерело.

2ogoloshenya