Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За великим рахунком перше побачення завжди є дуже хвилюючим заходом, результат якого дуже важко передбачити заздалегідь. Іноді воно проходить дуже добре і стає початком довгих і міцних відносин, а часом може зіпсувати настрій на день і залишити після себе неприємні спогади.

Саме про таких провальних моментах і розповіли численні користувачі Reddit в новому тред, присвяченому відразливим манерам їх потенційних партнерів на першому побаченні.

Безліч користувачів заявили, що найбільше їх дратувало, коли партнер постійно перевіряв свій телефон і тому час від часу відключався від бесіди. І це дійсно неприємно, адже на першому побаченні люди зустрічаються, щоб дізнатися один одного, а не почитати новини в стрічці Фейсбук.

Хлопці та дівчата поділилися самими відразливими речами на першому побаченні

Деякі говорили про те, що грубе ставлення до офіціантів також відштовхувало їх від потенційного партнера на першому побаченні. Найчастіше, така поведінка відразу стає червоним прапором і створює негативне враження про людину.

У числі інших відразливих ознак фігурували односторонні розмови про себе, які не мали на увазі питань про біографії партнера.

Парни и девушки поделились самыми отталкивающими вещами на первом свидании

Деякі хлопці відзначали, що на першому побаченні їх відштовхували дівчата, які демонструють свою недоступність. Більш того, кількох чоловіків напружував той факт, що дівчина чекала, що він заплатить за них обох.

Хлопці та дівчата поділилися самими відразливими речами на першому побаченні

Іншим поширеним фактором невдалого побачення було невідповідність фотографії в профілі на сайтах знайомств з реальним зовнішнім виглядом людини.

Нарешті, очікування або вимога провести ніч після першого побачення було ще однією ознакою повного провалу з боку партнера.

До речі, недавно вченим вдалося з'ясувати, що спільна ніч після першого побачення веде до серйозних стосунків. Це, звичайно, не означає, що потрібно тиснути на людей, просто цікавий факт!

Парни и девушки поделились самыми отталкивающими вещами на первом свидании

Джерело.

2ogoloshenya