Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Одним з найважливіших органів людського тіла є шкіра. Вона виконує безліч функцій, серед яких потрібно відзначити:

Захищає організм від проникнення бактерій і інфекцій,

Зберігає стабільну температуру тіла,

Дозволяє організму заповнювати недолік вітаміну D,

Допомагає запобігти зневоднення,

Підсилює чутливість до холоду, жару і болю.

Крім того, красива, доглянута, оксамитова шкіра буде прикрасою будь-якої людини. Іноді шкірний покрив може страждати від деяких проблем, до яких відносять виникнення вугрової висипки, вікових плям, родимок або папілом.

Такі дефекти можуть виникати внаслідок гормонального збою або зміни місця проживання, але буває, вони з’являються без видимих ​​причин.

Щоб позбутися від подібних неприємних моментів, можна застосовувати різні косметичні засоби або медикаментозні. Вартість таких препаратів досить висока, тому можна позбутися від проблем зі шкірою, використовуючи ефективні підручні засоби.

родимки

Не завжди родимки прикрашають тіло. Іноді вони роблять життя людини просто нестерпним. Такі «прикраси» можуть виникнути від надмірного перебування на сонці.

Відмінним засобом для позбавлення від них є часник. Це досить агресивний засіб, тому інші частини тіла, що знаходяться поблизу, варто захистити кремом або вазеліном. Віджатий часник слід закріпити за допомогою пов’язки на 4 години.

Родимка з часом просто відпаде або зникне. Для отримання більш швидкого ефекту подібну процедуру можна повторювати щодня.

Допомогти позбутися родимок допоможе касторове масло, змішане з содою. Цю суміш можна прикріпити на 8 годин і повторювати цю дію кожен день до досягнення результату.

Непоганим варіантом для позбавлення від подібних проблем шкірного покриву вважається яблучний оцет. Його також наносять на 8 годин і повторюють лікування щодня.

бородавки

Прекрасним народним методом усунення бородавок є банан, шкірку якого можна закріпити до місця ураження на ніч. Застосовуючи такий спосіб протягом пари тижнів, можна повністю позбутися від подібних проблем шкірного покриву.

Відмінним способом позбавлення стане мед, часник або яблучний оцет. Такі засоби наносять на місце враження на ніч протягом деякого часу. Закінчити процедуру можна після повного позбавлення від проблем шкіри.

папіломи

Багато проблем доставляє виникнення подібних дефектів, тому існує маса народних методів, спрямованих на усунення папілом.

Щоб позбутися від подібного ураження шкірного покриву можна застосувати яблучний оцет. Ватний тампон з цим засобом кріплять до папіломи. Протягом декількох днів від папілом не залишиться і сліду.

Харчова сода з касторовою олією також відмінно допомагає позбавленню від папілом. Однорідну масу кріплять до місця ураження на деякий час. Пов’язку варто міняти не рідше 3-х разів на день. Через місяць папіломи зникнуть.

Відмінних результатів можна досягти, застосовуючи масло чайного дерева. У воду потрібно додати кілька крапель, після чого змочений тампон наносять на папілому, і фіксують пов’язкою, яку потрібно міняти не рідше 2-х разів на добу. За місяць ці дефекти пропадуть.

вікові плями

Такі дефекти можуть проявлятися на поверхні лиця, руках або передпліччях. Просочений лимонним соком, гелем алое вера або соком цибулі, ватяний тампон потрібно нанести на уражене місце. Вікові плями зможуть зникнути вже через кілька днів.

Відмінним народним засобом є об’єднаний хрін з оцтом. Його наносять на ватний тампон і змащують уражене місце. Уже через кілька днів від подібних дефектів не залишиться і сліду.

очищення пор

Шкірний покрив людини дуже вразливий, тому забиті пори можуть стати причиною виникнення багатьох проблем. Очистити шкіру обличчя можна за допомогою пари. Для цих цілей потрібно попарити його над гарячою водою, після чого змити все теплою водою.

Змішаний лимон з цукром допоможе очистити обличчя від відлущування, а також поверне здоровий колір обличчя. Ватним тампоном, змоченим в подібній пасті, варто очистити уражені ділянки. Після закінчення процедури поверхню потрібно промити теплою водою.

Джерело.

2ogoloshenya