Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На жаль, мільйони людей страждають від проблеми з серцем, і серцевий напад є частою причиною смерті.

Різко зросла кількість серцевих нападів в основному через сучасний спосіб життя, стрес, запалення і нездорове харчування.

Таким чином, важливо навчитися розпізнавати симптоми, щоб успішно запобігти подальшим ускладненням.

Знайдіть спосіб впоратися зі стресом і жити здоровим життям – це перше, що ви можете зробити, щоб уникнути серцевого нападу. Крім того, якщо ви під час розпізнаєте попереджаючі симптоми, які посилає нам наше тіло – ви можете врятувати своє життя!

Задишка.

Задишка – сигнал, який ваше тіло може відправити до серцевого нападу, в зв’язку зі зменшенням кровотоку і звужених артерій. А саме, легені не отримують необхідної крові для того, щоб працювати належним чином. Так як легені і серце функціонують разом, якщо функція одного з них не може, вона буде впливати на інший орган.

Слабкість.

Якщо артерії звужуються, вони зменшують приплив крові і кровообіг погіршується. Це призведе до ослабленим м’язів і загальної слабкості тіла. Ви повинні бути обережні, якщо ви відчуваєте цей симптом, тому що він є одним з найбільш поширених і ранніх ознак серцевого нападу.

Тиск в грудях.

У міру наближення серцевого нападу, біль і тиск в грудях призведе до загострення і може поширюватися на руки, спину і плечі.

Запаморочення і холодний піт.

Приплив крові до мозку зменшується з поганою циркуляцією, що викликає запаморочення і холодний піт. Так як мозок не буде функціонувати належним чином, ви будете почувати себе нездоровим.

Втома.

Зменшення припливу крові до серця також призведе до втоми, так як серце не матиме необхідну кількість крові, щоб функціонувати належним чином. Тому, якщо ви відчуваєте втому весь час, ви повинні перевірити свій стан з лікарем.

Ці симптоми, можливо, вказують на серйозні проблеми зі здоров’ям і проблеми з серцем, так що ви ніколи не повинні ігнорувати їх. Якщо ви робите важливі зміни способу життя, ви можете уникнути цієї загрози і врятувати життя.

Джерело.

2ogoloshenya