Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні ми поділимося рецептом неймовірних копчених курячих крилець. Все гранично просто! І найголовніше - для того, щоб відкрити смак продуктів, важливо використовувати якісне обладнання. Прекрасний варіант, з його допомогою можна не тільки запікати, але і коптити продукти.

Необхідні інгредієнти

Звичайно, потрібні свіжі курячі крильця - 800 грам.

Для маринаду знадобиться:

  1. Ароматний мед - 1 чайна ложка.
  2. Гірчиця - 1,5 столових ложки (НЕ порошок).
  3. Соєвий соус - 1,5 столових ложки.
  4. Оливкова олія - 1,5 столових ложки.

Ще один важливий інгредієнт, але вже для гриля - яблучна деревна тріска.

Етапи приготування курячих крилець на грилі

Попередньо замочіть яблучну деревну тріску в воді на 20-30 хвилин. Вона необхідна для додання копченим продуктам дивного, незвичайного аромату.

  1. Крок перший - до курячим крильцям додайте мед, гірчицю, оливкову олію і соєвий соус. Відзначимо, що це - ідеальний маринад для курки. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Ви відкриєте для себе новий смак курки.
  2. Крок другий - ретельно все перемішайте. Найкраще використовувати рукавички. А щоб одяг не забруднилася в процесі приготування, не забудьте про фартусі. На сайті grili.com.ua є багато цікавих варіантів. Крім того, в каталозі можна знайти кепки з цікавими написами - для тих, хто розуміє толк в

грилях.

  1. Крок третій - підготуйте до копчення курячі крильця. Ми пропонуємо працювати - це зручна модель. Копчення відбувається за допомогою відсікача. Тому спочатку зніміть решітку спеціальним пристосуванням.

Часто температура гриля піднімається вище норми, і її потрібно зменшувати. Тому необхідно встановлювати відсікач.

Обов'язково скористайтеся спеціальними вогнетривкими рукавичками, щоб не пошкодити руки, не отримати опіки та інші травми. Вироби, представлені в каталозі магазина grili.com.ua, виконані з жаростійкого матеріалу, вони не деформуються, відрізняються високою міцністю. І значно полегшать процес приготування їжі. А працювати з грилем в них - комфортно!

  1. Крок четвертий - додайте на вугілля заздалегідь підготовлену яблучну тріску. Вона додасть крильцям неймовірний аромат.
  2. Крок п'ятий - встановіть відсікач і поверніть грати на колишнє місце. Акуратно викладіть крила на поверхню для смаження і закрийте кришку гриля. Щоб правильно визначити ступінь готування, використовуйте термометр зі щупом. Прилад покаже ступінь нагрівання м'яса. Для курки оптимальні показники: 70-80 ° C. Щоб дізнатися точну температуру, термометр зі щупом - необхідна річ. Перевіряючи готовність за допомогою ножа або виделки, ви деформуєте цілісність м'яса. Блюдо може вийти сухим і позбавленим смаку - будьте обережні.

Через 40 хвилин копчені крильця курки на грилі готові! Апетитна золотава скоринка вражає, правда?

Не забудьте після того, як гриль охолоне, очистити його. Це важливо. Скористайтеся спеціальними миючими засобами. При правильному догляді обладнання працює як годинник!

Красива подача - це завершальний етап готування, можна скористатися дошкою. Багато цікавих моделей для птиці, риби і м'яса є в каталозі.

Смачного!

Джерело.

2ogoloshenya