У неділю, 5 травня, іменини відзначають власники таких імен: Віталій та Теодор. Не забудьте привітати винуватців свята з Днем ангела!

Ім’я Віталій має латинське походження, з’явилося від особистого прізвиська Vitalis, який дослівно перекладається як «що відноситься до життя», «життєвий». Даному слову також приписуються значення «дає життя», «животворящий» і «життєздатний», тобто «Живий, (довго) живе». Європейськими аналогами цього імені є імена Віталь, Віталіс, Віталі, Вітале, Віталіан, Віталій, а парними жіночими іменами — Віталія та Віталіна, які в деяких випадках є ідентичними один одному. Від римського когномена також були утворені інші імена, які є спорідненими для імені Віталій, це імена Віт, Вид, Вітус, від яких з’явилося жіноче ім’я Віта.

Віталій володіє сильним характером, який надає йому лідерські якості. Він активний, енергійний, динамічний, мужній. Здавалося б, з такими якостями цьому чоловікові важко бути гнучким в спілкуванні, але, тим не менш, він здатний м’яко, але твердо стверджувати свої права і ідеї, іноді з відтінком хитрості і опортунізму. У нього багато планів і багато великих ідей, хоча він повинен навчитися застосовувати їх на практиці.

Теодор має не по-чоловічому тонку і чутливу душу. Він обдарований розвиненою інтуїцією, добре відчуває майбутні події. Склад розуму Тедді швидше синтетичний, але досить розвинений. Теодор – добрий друг, який уміє терпляче і уважно слухати, здатний давати хороші поради. Дружба має для нього велике значення, вона вище всіх інших почуттів.

 

У дружини собі Теодор шукає працьовиту жінку, довго вибирає і довго переконується в правильності свого вибору. Стає ідеальним чоловіком, але дуже чутливо ставиться навіть до найменшого натяку на зраду. Одного разу запідозривши дружину в зраді, він розлучається з нею в той же день, не слухаючи ніяких пояснень. Будь-які переживання Теодор завжди тримає в собі. Теодор дуже прив'язаний до сім'ї і дітей.

 

2ogoloshenya