Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

За словами очевидців, аварія сталася внаслідок гонитви двох автомобілів.

У страшній ДТП в Одесі, в результаті якої машину розірвало на частини і вона загорілася, загинули діти відомих в місті бізнесменів.

За інформацією журналістів, за кермом BMW був 22-річний Шаміль Гаджиєв - син підприємця Газанфара Гаджиєва, власника нічного клубу Bono. Брат загиблого - Раміль Гаджиєв - чемпіон світу з боксу.

ДТП Одеса_2

Пасажиркою BMW, яка загинула на місці ДТП, виявилася 33-річна Вікторія Кравченко, донька власника клініки пластичної хірургії "Доктор Моцарт". У загиблої залишилися двоє дітей.

ДТП Одеса_3

Аварія стала результатом гонитви, яку влаштував Гаджиєв з водієм іншого автомобіля. Останній також є сином великого бізнесмена.

Нагадаємо, в ніч проти 24 березня в Одесі на проспекті Шевченка водій BMW не впорався з керуванням і врізався в припаркований Hyundai Sonata, а потім ще і в опору лінії електропередач. 33-річна пасажирка автомобіля загинула відразу, 22-річного водія привезли "швидкою" до лікарні, але врятувати його не вдалося. За словами очевидців, BMW від удару загорівся. Його "буквально розірвало на частини" - уламки розлетілися на десятки метрів.

Джерело. 

2ogoloshenya