Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Позбутися від неприємних симптомів алергії, таких як чхання, кашель, свербіж і сльозливості очей, можна простим способом.

Часник

Ця знаменита приправа містить природні антибіотики, які допоможуть організму боротися з інфекціями і алергіями. З'їдайте за обідом або вечерею пару зубчиків часнику. А щоб усунути запах, просто з'їжте яблуко.

Листяні овочі

Капуста кале, шпинат і багато іншої зелені — джерела необхідних вітамінів, мінералів, антиоксидантів і ферментів, які допомагають зменшити запалення.

Продукти, багаті на пробіотики

Правильне функціонування системи травлення — це основа доброго здоров'я, адже воно дозволяє нам отримувати з їжі максимальну кількість поживних речовин. Продукти, багаті пробіотиками, такі як кефір, не пастеризований йогурт, квашена капуста, ферментовані солоні огірки і навіть пробіотичні добавки, містять безліч корисних бактерій.

Грудне молоко

Дослідження показують, що годування дитини тільки грудним молоком принаймні протягом перших чотирьох місяців допоможе йому в майбутньому уникнути розвитку астми, екземи та харчової алергії.

Але цей варіант не підходить для дорослих.

Цитруси

Лайми, лимони та інші цитрусові зміцнюють імунітет завдяки високому вмісту вітаміну С. Пийте протягом дня лимонну воду (без цукру!) — це допоможе боротися з симптомами алергії.

Для ще більшого ефекту додайте в напій трохи меду.

Сирий мед

Щоденний прийом столової ложки місцевого меду допомагає імунній системі виробити стійкість до сортів пилку вашого регіону, що знижує ймовірність появи весняної алергії.

Звучить надто добре, щоб бути правдою? Дослідження 2011 року показало, що вживання меду з пилку берези до початку сезону алергії зменшило на 60% симптоми у тих, хто страждав алергією на цей вид пилку.

Куркума

Ця популярна індійська спеція дуже корисна для здоров'я завдяки великій кількості куркуміну. Куркума діє як протизастійний засіб, захищає від застуди і може зменшити симптоми сезонної алергії.

Імбир

Імбир містить протизапальні речовини, які зменшують симптоми сінної лихоманки, борючись із закладенням носа. Додавайте імбир у чай ​​і насолоджуйтеся!

Джерело. 

2ogoloshenya