Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Президент Петро Порошенко попросив Службу безпеки України в період виборів працювати у посиленому режимі.

Про це глава держави сказав під час заходів до 27-річчя СБУ.

"Предметом особливої діяльності й уваги Служби безпеки України має стати запобігання спробам втручання у роботу комп'ютерних систем Центрвиборчкому та інформаційних ресурсів, якими поширюються дані про перебіг результатів підрахунку голосів. Це ваша справа честі.

При цьому ніхто не знімає з СБУ відповідальності з блокування терористичної загрози, захисту об'єктів критичної інфраструктури, боротьби з оргзлочиністю. У період виборів можливі будь-які провокації: від вкидів дезінформації до саботажу, диверсій і терористичних актів. І не можна забувати, що на наших кордонах озброєна до зубів російська армія чекає першого-ліпшого нашого промаху, аби розпочати вторгнення.

Прошу Службу безпеки у цей відповідальний період працювати з потроєною напругою, увагою і повною віддачею сил", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що Україна не має права на помилку, і висловив переконання, що у проросійськи налаштованих політиків нічого не вийде.

Джерело. 

2ogoloshenya