Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

22 березня, працівники управління протидії злочинності ГУНП в Хмельницькій області разом з молоддю та громадськими активістами взяли до рук балончики з фарбою і замалювали в місті написи, які пропагують купівлю наркотиків через мережу інтернет.

«Соль», «фен», «спайси» — такі написи, на жаль, можна доволі часто побачити на парканах та будівлях в усіх куточках нашої держави. Саме вони закликають молодь купувати синтетичні наркотики через мережу інтернет та популярні месенджери.

—    Сьогодні ми разом з небайдужою молоддю проводимо в місті акцію «СТОП-НАРКОТИК», метою якої є знищення написів, які рекламують продаж наркотиків, — розповідає Сергій Кемінь, заступник начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області. — На жаль, щодня у місті з’являються нові написи, але ми повинні їх вчасно знищувати, щоб це зло не поширювалось. Тож закликаю долучатися до такої ініціативи усіх небайдужих. 

Як повідомляють у прес-службі поліції, працівники комунальних служб не завжди оперативно замальовують такі написи на стінах, тож сьогодні за справу вирішили взятися і поліцейські, яким допомагали учні ВПУ №25 м. Хмельницького та представники громадських організацій. 

 

2ogoloshenya