Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

4 квітня стане чорним днем для українських безхатченків. Вони більше не зможуть реєструватися в центрах соцобслуговування та соцзахисту, якщо там їх не забезпечать ліжко-місцем.

Починаючи із 4 квітня, українців-безхатьків перестануть реєструвати в центрах соціальної допомоги через те, що ліжко-місць для громадян із цієї категорії населення більше не має.

Лише за останніх два роки кількість безхатьків збільшилась на 20%, якщо їх перестануть реєструвати, ці люди не зможуть оформити собі пенсію чи соціальну допомогу, їх просто залишать сам на сам із проблемами. Попри запевнення урядовців із Міністерства соціальної політики про те, що безхатьків в Україні лише 30 тис., реальна цифра шокує – експерти кажуть про всіх 200 тис. і це лише за попередніми підрахунками, бо кількість тих осіб, які через війну на Сході та Анексію Криму залишається незареєстрованою неможливо порахувати взагалі.

Повідомляється, що категорія безхатьків поповнилась українцями, які втратили домівки і все, що лише мали, саме через війну, а не через аморальний спосіб життя, а на мирній території, в силу різних причин, вони не змогли влаштувати собі нове життя.

Нагадаємо, за неофіційною статистикою, в Києві нараховують до 20 тис. безхатьків і їхня кількість постійно збільшується.

Джерело. 

2ogoloshenya