Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Система має запрацювати вже цього року.

Уже в 2019 році на автошляхах України почне діяти система автоматичної відео-фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Майже все зроблене. Майже все готове. Нам не вистачає маленьких деталей: однієї постанови Кабміну і однієї поправки в парламенті", - зазначив глава міністерства.

Він також розповів, що підключення відеокамер буде відбуватися поетапно. "Думаю, ще в цьому році ми підключимо камери по всій країні. Спочатку запрацює 30 камер, потім 50, потім 150. Думаю, межа буде 1000 камер", - заявив Аваков.

Також міністр додав, що українці наразі ментально не готові до цих змін. "Але штрафи з цих камер будуть жахливі. І не впевнений, що суспільство готове до такого нововведення", - підсумував урядовець.

Джерело. 

2ogoloshenya