Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

РФ не зупиниться у своєму цинізмі: Влада України відреагувала на слова спікера Держдуми про компенсацію за "25-річну анексію Криму"

Голова російської Держдуми В’ячеслав Володін заявив, що влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито він зазнав від “руйнівної політики”. Про це він сказав у п’ятницю в окупованому Сімферополі, передає “Інтерфакс”.

За його словами, Україна обійшлася з Кримом “дуже і дуже непорядно”.

“Порушені основоположні права громадян, право на мову, право на освіту рідною мовою, зруйнувала економіку Криму і Севастополя; фактично анексія”, – сказав голова Держдуми.

Він запропонував доручити профільним комітетам Держдуми проаналізувати і порахувати, скільки втратила економіка Криму” від “руйнівної політики України”.

“Через наші парламентські структури, європейські структури ми з вами візьмемо і зобов’яжемо Україну компенсувати те, що втратив Крим за ці 25 років”, – заявив спікер Держдуми, підкресливши, що цим варто зайнятися невідкладно.

Також, на його думку, треба вивчити питання про “відповідальності ЄС за соціально-економічне становище Криму”.

“Що стосується грошей, треба порахувати, скільки Україна заборгувала, а так як їх ще Євросоюз підтримує, які борги на Євросоюз перейдуть”, – заявив Володін.

Джерело. 

2ogoloshenya