Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Це пов’язано з тим, що Конституційний Суд скасував відповідну статтю Кримінального кодексу.

Всі кримінальні провадження про незаконне збагачення, які були відкриті Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, повинні бути закриті після рішення Конституційного Суду.

"За логікою, всі справи про незаконне збагачення повинні після цього бути закриті. Подивимося", – сказав співрозмовник видання.

Водночас він наголосив, що це питання є проблемним і не виключено , що воно порушуватиметься на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради 27 лютого.

Раніше повідомлялося, що Конституційний суд України скасував статтю 368-2 Кримінального кодексу про покарання за незаконне збагачення, визнавши її неконституційною.

У грудні 2018 року на цю статтю поскаржились 59 народних депутатів, інтереси котрих у суді представляв нардеп від "Народного фронту" Павло Пинзеник.

Джерело. 

2ogoloshenya