Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Якщо ви хочете очистити своє тіло, особливо легені, то ми рекомендуємо використовувати цей натуральний сироп!

Люди помиляються, думаючи, що тільки курцям необхідно очищати свої легені через високого рівня нікотину і смол, які вони вдихають при палінні. Але якщо людина не палить, то він вважає, що ні наражається на небезпеку забруднення легких.

Але це не так!

Ми всі вдихаємо різні види токсинів, які знаходяться в повітрі і кількість яких ставати все більше і токсичність їх збільшується.

Це домашнє засіб приготовлено на основі куркуми, імбиру, цибулі і меду, які володіють ефективними лікувальними властивостями для очищення легенів і інших органів нашого організму, а також для запобігання певних захворювань, таких як грип, і зниження ризику хвороби Альцгеймера, діабету, раку і т . д.

Цей домашній сироп дуже легко приготувати і вживати! Результати ви помітите дуже скоро!

Інгредієнти, необхідні для приготування натурального сиропу:

  • 1 літр води
  • столова ложка тертого імбиру
  • пів кг цибулі
  • Дві столові ложки свіжого лимонного соку
  • Дві столові ложки порошку куркуми, 1/2 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 200 мл меду

Візьміть цибулю, очистіть його і розріжте на дуже дрібні шматочки, потім ви помістіть їх в каструлю і залийте водою. Нехай настоюються як мінімум годину.

Доведіть до кипіння і додайте куркуму, перець і імбир, нехай кипить одну хвилину, накрийте кришкою і залиште настоюватися до повного охолодження.

Процідіть суміш і додайте лимонний сік і мед, ретельно перемішайте, використовуючи дерев’яну ложку. Помістіть сироп в скляну чисту ємність і зберігайте в холодильнику.

Рекомендується вживати 1 столову ложку сиропу натщесерце і 2 ложки перед обідом, вживайте до тих пір, поки сироп не закінчилася, на той час ваші легені повинні бути повністю чистими, і ви помітите зміни в своєму тілі.

Які лікувальні властивості інгредієнтів сиропу?

Лимон  – хороший засіб для детоксикації організму. Завдяки його лікарським властивостям ви не тільки отримаєте здорові легені, але поліпшите здоров’я крові.

Імбир –  дуже ефективний засіб, який рекомендується щодня вживати, щоб видаляти токсини, які зберігаються в нашому організмі. Крім того, він може стабілізувати рівні глюкози, холестерину і тригліцеридів.

Куркума –  дійсно корисна для нашого здоров’я завдяки своїм поживним речовинам, які допомагають нам спалювати жири, які прилипають до стінок судин і ускладнюють циркуляцію крові. З іншого боку, очищає все тіло за дуже короткий час.

Всі матеріали носять виключно ознайомлювальний характер. Перед застосуванням і для більш детальніше інформацією звертайтеся до фахівців!

Джерело.

2ogoloshenya