Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Збори парафіян відбувались у присутності поліції.

Учора, 16 лютого, у селі Ставниця Летичівського району відбулися вдруге парафіяльні збори. Як повідомляє на своїй сторінці у фейсбук митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній Махота, віряни вирішили приєднатись до ПЦУ.

«Перші збори сторона УПЦ МП не визнала дійсними, стверджуючи, що право голосу мають тільки оцерковлені люди, так звана релігійна громада, і вони там не були присутні. На передодні храм був опечатаний двома сторонами і до оголошення вже загальних зборів на території церкви забезпечували правопорядок поліцейські», - йдеться у повідомленні.

На учорашніх зборах громада у присутності правоохоронців вирішили скласти протокол парафіяльних зборів, обрала голову, секретаря і лічильну комісію. Також парафіяни вирішили висунути недовіру настоятелю і змінити канонічну приналежність до ПЦУ.

Джерело. 

2ogoloshenya