Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сексуальне життя, як і звичайне, розвивається так динамічно, а для його різноманітності необхідно бути в курсі останніх новинок.

Тренди існують не тільки в моді та красі, але і в такій сфері, як інтимне життя. Сьогодні вже недостатньо просто приглушити світло або купити ароматний нічник з приємним підсвічуванням.

Експерти зібрали п'ять потенційних хітів цього року, які, ймовірно, "накриють" наше інтимне життя.

Жодних обмежень у свободі

У 2019 році набирає популярності вільне кохання. І чоловіки, й жінки не будуть обмежувати себе стосунками тільки з одним партнером. Звичайно, ідея не нова, але саме зараз люди починають ставитися до неї спокійно і без подиву. Це явище отримало назву "поліаморія".

Фемінізм

Як і в попередні декілька років, фемінізм продовжує набирати обертів. Жінка, нарешті, починає розуміти, що чоловік — не центр світу, і від нього не залежить жіноче щастя. Можливо, ви помічали, як багато жінок відмовляються від стосунків на користь розвитку своєї особистості. Фахівці наводять статистику, за якою можна судити, що вік вступу в шлюб змістився з 22 років до 30 і далі, а деякі взагалі можуть так і не вийти заміж за власним бажанням.

Секс-манекени

Теж не новина. У певний момент манекени втратили популярність, але вже в цьому році відчувається підйом інтересу. З розвитком наукового прогресу нам слід очікувати чогось зовсім нового і ще більш схожого на справжніх людей.

Секс-іграшки для чоловіків

Не тільки ж жінкам дарувати інтимні подарунки, чоловіки теж вимагають... видовищ. Дедалі більше представників сильної статі відвідують секс-шопи в пошуках засобів від нудьги. Одне точно ясно: чоловіки в цьому році теж не проти розважитися.

Технології майбутнього

Якщо вам набридли звичайні іграшки, технічний прогрес порадує вас, починаючи з цього року. Вчені обіцяють «навчити» іграшки адаптуватися під кожного користувача.

Джерело. 

2ogoloshenya