Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Першими зі штормовим вітром і мокрим снігом зіштовхнуться північні регіони.

Сніговий армагеддон обіцяють у столиці вже у вівторок – штормовий вітер у поєднанні зі снігопадом змусили ДСНСників оголосити жовтий рівень небезпеки в Києві. Сніжитиме по всій Україні.

З вівторка майже в усіх областях різко погіршиться погода. Синоптики пророкують сильний вітер, місцями штормовий, буревії, налипання мокрого снігу. Першою під удар стихії потрапить північ України, за нею схід, центр та південь. Лише в західних областях зберігатимуться помірні опади.

Сніговий армагеддон обіцяють у столиці вже завтра. Штормовий вітер у поєднанні зі снігопадом змусили ДСНС оголосити жовтий рівень небезпеки в Києві. Сніжитиме по всій Україні. З вівторка майже в усіх областях різко погіршиться погода. 

Температура повітря поки що залишиться незмінною: від 0 С до +3 С по всій території України, тепліше буде лише на півдні – від +3 С до +8 С. В Криму також опади, але дощові, температура від +9 С до +12 С. Морози повернуться в Україну трохи згодом.

У столиці через зміну погоди містян просять у вівторок не виїжджати на своїх машинах і не паркуватися на узбіччях. За прогнозами синоптиків, у Києві будуть рясні опади, переважно мокрий сніг – його нападає снігу до 10 сантиметрів. Столична влада уже обіцяє, що будуть евакуювати машини, які заважатимуть роботі снігоприбиральної техніки.

лавина, поради туристам, інфографіка

Джерело. 

2ogoloshenya