Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Стежити за дотриманням швидкості на автошляхах області планують на трасі М-12.

Ще минулого року патрульна поліція України почала використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam. Патрульні із «радарами» з’явилися на небезпечних ділянках доріг міжнародного значення і в містах з високим рівнем ДТП. Таких приладів на всю Україну було 30. Хмельниччини в списку «щасливчиків» не було.

Однак, сьогодні, 8 лютого перший заступник начальника патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що вже з наступного понеділка, 11 лютого очікується ще 20 приладів і нові ділянки вимірювання! У списку розташування пристроїв вимірювання швидкості TruCAM з’явилася Хмельницька область.

«Нам відомо, що для нашого відомства виділили один «радар». Вимірювати швидкість руху будемо на трасі М-12. Вона починається від кордону з Вінницькою областю і закінчується на кордоні з Тернопільською областю. Перетинає Летичів – Хмельницький – Волочиськ. Точного місця локації ми ще не знаємо. Більш детальну інформацію оприлюднимо наступного тижня», - розповів речник патрульної поліції у Хмельницькій області Роман Матинюк.

Правоохоронець додає, що засоби автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху можуть розміщуватися тільки на ділянках доріг, де встановлені дорожні знаки, що попереджають водія про здійснення фото і відео фіксації дотримання ПДР (камера у трикутнику). Якщо контроль здійснюється екіпажем патрульної поліції — на автомобілі обов’язково повинні бути увімкнені спецсигнали синього кольору.

Довідка:

TruCam визначає відстань до транспортного засобу порушника в діапазоні від 15 до 1200 метрів (максимальна можлива помилка не перевищує 17 м). Фіксація правопорушень проводиться в зустрічному і попутному напрямках руху, проте якісний знімок держномера можливий з відстані не більше 100 метрів.

Джерело. 

2ogoloshenya