Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Про це повідомила Одеська обласна адміністрація, яка підписала меморандум про співпрацю з компанією «Міжнародна транспортна сервісна група ТВС».

Для перельотів планують використовувати два важких вертольоти американського виробництва Boeing Vertol Sea Knight 107-II і Boeing 234 Chinook на 26 і 44 пасажирських місць кожен.

Усередині транспорту буде все необхідне для комфортного перельоту: буфет, туалет, полички для ручної поклажі та відділення для багажу. Інвестиційний проект назвали «Повітряним експресом», а реалізовувати його будуть за підтримки американських компаній Trans World Service і EXIM.

Точної дати старту проекту поки немає, зате відомо, скільки це коштуватиме: переліт в один кінець біля 1000 гривень.

На першому етапі учасники проекту планують побудувати дев'ять вертолітних портів в Одесі, Києві, Львові, Затоці (Кароліно-Бугазі), Трускавці, Буковелі, Вінниці, Черкасах та Дніпрі. Переліт до Києва з Затоки має зайняти близько двох годин.

Джерело. 

2ogoloshenya