Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Усі вони будуть розташовані на Південному Бузі.

Цієї суботи, 19 січня, православні та греко-католики відзначатимуть третє завершальне свято різдвяно-новорічного циклу Водохреще або Богоявлення. А в Хмельницькому вже визначилися з місцями, які облаштують для водохрещенських купань.

Всього таких місць буде п’ять, а «працюватимуть» вони з 18.00 18 січня до 18.00 19 січня. Усі вони розташують на Південному Бузі. За повідомленням прес-служби Хмельницької міської ради, дві ополонки будуть на пірсі поблизу аварійно-рятувальної станції (провулок Човновий, 11), по одній на пірсі біля прогулянкового катера та дитячо-юнацької спортивної школи №3 «Спартак». Крім цього, зануритися в ополонку можна буде й на лівому березі річки, де розташований міський пляж.

Для любителів зимового купання у місці святкування буде організовано пункти обігріву, роздягальні, а також можливість зігрітись гарячим чаєм. Аби мінімізувати ймовірність нещасних випадків тут чергуватимуть працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та міської комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах. За охороною громадського порядку слідкуватимуть працівники міського відділу поліції. «На місці святкування також буде організована торгівля, встановлено додаткові сміттєві баки та біотуалети», - повідомили в міськраді.

До речі, церемонія освячення води відбудеться 19 січня о 9.00 на правому березі річки, поблизу аварійно-рятувальної станції.

Джерело. 

2ogoloshenya