Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хмельничанина Романа Балюка, який у ніч з 7 на 8 грудня на майдані Незалежності пошкодив меморіальну дошку з фотографіями героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО.

Про це повідомляє НГП з посиланням на прес-служба суду.

Хлопця судитимуть за ч. 1 ст. 296 КК України (“Хуліганство”). Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Підозрюваний Роман Балюк (праворуч). Фото “Всім”

“Незалежний громадський портал” дізнався, що обвинувачений зруйнував чотири стенди меморіальної дошки з фотографіями героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО.

Крім цього, тієї ночі Балюк, перебуваючи неподалік входу до УСБУ в Хмельницькій області, що на вул. Героїв Майдану, будучи у стані алкогольного сп’яніння, демонстрував непристойні жести своєю правою рукою, а саме середній палець в камери відеоспостереження, розміщених на адміністративній будівлі УСБУ, “маючи на меті принизити честь та гідність працівників вказаного правоохоронного органу”.

2ogoloshenya