Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У 19 хворих підтверджений грип типу А.

Сьогодні, 27 грудня у Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 168 хворих. Більша частина пацієнтів поступили до лікарні з гострими респіраторними вірусними інфекціями. Про це повідомила головний лікар медустанови Оксана Піддубна.

«Велика кількість хворих на ГРВІ – це сезонне явище. Турбує інше – кір знову набирає обертів. Сьогодні у нас перебуває 34 особи, які захворіли на цю небезпечну інфекцію. З них 15 дорослих, 19 дітей. Є пацієнти, які перебувають у досить важкому стані. Також є 12 пацієнтів з менінгітом: 6 дорослих та 6 дітей. За вчорашній день жодного випадку з менінгітом зареєстровано не було, що вже радує. Також вже у 19 хворих підтверджено грип типу А», - розповіла головний лікар Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна.

Нагадаємо, учні 18 шкіл Хмельницького та 11 шкіл Хмельницького району пішли на карантин. Все через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ.

Джерело. 

2ogoloshenya