Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради 13 грудня провело аукціон та визначилося з переможцем на будівництво Палацу спорту на вул. Прибузькій, 5/1а у Хмельницькому.

За даними системи “Прозорро”, переможцем обрано хмельницьке Товариство з обмеженою відповідальністю “Будівельний Альянс Груп” з ціновою пропозицією 275,91 млн грн. Наразі замовник оприлюднив намір укласти угоду з цією компанією. Так виглядатиме новозбудований Палац спорту у Хмельницькому

Згідно з проектно-кошторисною документацією, Палац спорту матиме 4 поверхи: на першому – розташується спортивна арена на 2500 глядачів, яка буде призначена для проведення змагань з волейболу, баскетболу, гандболу та міні-футболу. Тут же облаштують роздягальні для команд з душовими та санітарними вузлами; тренерські кімнати та технічні приміщення.

Другий поверх включатиме два тренажерних зали, роздягальні, медичний кабінет, тренерські кімнати, кабінети директора та його заступника, холи і коридори.

На третьому поверсі будуть зали для ритмічної оздоровчої гімнастики і хореографії; роздягальні, медичний кабінет, тренерські кімнати, холи і коридори.

Четвертий поверх виконуватиме технічну функцію – там розмістять вентиляційні камери для забезпечення комфортного мікроклімату в приміщеннях Палацу спорту.

Згідно з тендерною документацією, будівництво об’єкту триватиме до 31 грудня 2020 року.

Єдиним конкурентом виступило ще одне місцеве ПП “Стандарт-Інвест” з ціновою різницею 370 гривень. При цьому, тендерний комітет не допустив до аукціону польську фірму MIRBUD S.A  через неповноту подачу документів і електронну банківську гарантію з порушенням законодавства.

Нагадаємо, що Кабмін затвердив розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у розмірі 150 млн грн на будівництво/реконструкцію палаців спорту у 2018 році. Хмельницькому дісталося 27 млн. грн.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ТОВ «Будівельний Альянс Груп» зареєстровано 2009 року в Хмельницькому. Засновником і власником зазначено хмельничанина Івана Крутилка. Останній є бізнес-партнером депутата Хмельницького міської ради Андрія Кветка у фірмах “Заріччя центр” і “Енергопарк Поділля”.

На місцевих виборах-2015 Крутилко балотувався до Хмельницької обласної ради від БПП “Солідарність”, але не пройшов.

Крім цього, ТОВ «Будівельний Альянс Груп» раніше виграло ласі державні закупівлі на Хмельниччині. Це – будівництво другої черги водогону від с.Чернелівка Красилівського району до Хмельницького; будівництво навчально-виховного комплексу на вул. Залізняка, 32 у Хмельницькому; будівництво лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні.

Джерело. 

2ogoloshenya