Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули четверо людей, ще двоє госпіталізовані.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Львівської області. "Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 16 грудня, о 3.10 на автодорозі Львів — Краковець по вулиці Яворівській в селищі Івано-Франкове, Яворівського району. Поліцейські попередньо встановили, що сталося зіткнення автобуса “Неоплан” міжнародного рейсу Дніпро — Згожелець (Польща), який рухався в напрямку Львова під керуванням 43-річного киянина, та легкового автомобіля “Вольво”, - повідомили у прес-службі.

Від отриманих травм водій та троє пасажирів легковика померли на місці події, ще двох пасажирів “Вольво”, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню",- повідомили у Нацполіції.

На момент ДТП в автобусі перебувало близько 70 пасажирів, з них, попередньо, ніхто не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють особи усіх учасників ДТП, з’ясовують обставини авто зіткнення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

На Львівщині у ДТП з автобусом загинули четверо людей

Джерело. 

2ogoloshenya