Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

"Тренери повинні вберегти Усика від походів у Лавру. Якщо нарветься на націоналістів, може не встигнути ухилитися від кинутого в голову вогнегасника", - попереджає лідер "Братства".

Лідер партії "Братство" та один з засновників УНА-УНСО" Дмитро Корчинський пригрозив абсолютному чемпіонові світу з боксу у важкій вазі Олександру Усику, якщо він ризикне відправитися боронити Києво-Печерську Лавру у разі, якщо на неї справді нападуть радикали.

"Якщо він спробує помахати руками на вулиці, то це закінчиться переломом ніг. Таке часто буває у боксерів. У реальній вуличній ситуації Усик виглядатиме не дуже добре, так само, як погано він виглядає в риториці.

Українські націоналісти рідко ходять у боксерські спортзали, вони частіше ходять на стрільбища. Можу вам сказати з власного досвіду: куля, випущена з автомата Калашнікова, летить швидше, ніж кулак будь-якого боксера", - заявив Корчинський у коментарі російському Федеральному агентству новин.

Зухвалу й образливу заяву на адресу українського чемпіона Корчинський опублікував у себе в Facebook.

"Усик - суперваговик. Під час тренувань і змагань він отримав безліч ударів по голові. Коли боксер такої ваги здійснює акцентований прямий удар в мішок, то сам отримує мікрострус мозоку на віддачі. Таких ударів Усик здійснив десятки тисяч.

Трактувати думки боксера, це все одно що трактувати борцовський прийом балерини, або швидкість бігу штангіста.

Тренери мають уберегти Усика від походів у Лавру. Психіка й без того не дуже сильна. Лаврські попи не гидують феном, можуть присадити й нашого боксера. А якщо нарветься на націоналістів, може не встигнути увернутися від кинутого в голову вогнегасника", - написав кандидат у президенти України 2004 року, набрав 0,17% голосів.

Джерело. 

2ogoloshenya