Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Італійська поліція заарештувала вбивцю, який зарізав українця Юрія Бусуйока в Неаполі.

Злочинець завдав українцеві п’ять ножових поранень і встиг втекти з місця події до приїзду поліції. Юрій Бусуйок помер на місці. Як з’ясувалося, Юрій намагався захистити дівчину. Далеко втекти вбивця не встиг – його затримали в Неаполі. «Припущення італійських ЗМІ про те, що сина вбив поляк, підтвердилися, – повідомив Михайло Бусуйок.

– Це дійсно громадянин Польщі, йому 31 рік. Коли його затримали, він спочатку сказав поліції, що нічого не пам’ятає – мовляв, був сильно п’яний. Але потім у всьому зізнався. Сказав, що це він скоїв убивство. Причин до сих пір не називає. Зараз є багато версій, але їх не можна розголошувати, поки не закінчиться слідство».

За словами Михайла, Юрій не був знайомий зі злочинцем.

«За попередньою версією по вулиці йшли італієць (насправді виходець з країн СНД, якого в дитинстві всиновили італійці) і його знайома дівчина, – каже Михайло.

 – На них напав поляк. Чи були вони знайомі з тим поляком, не відомо. Але до мого сина, який проходив повз, підбігла ця дівчина і попросила про допомогу. Юра відразу ж відгукнувся. Коли він прибіг, поляк накинувся на нього і п’ять разів ударив ножем».

За словами Михайла, питання з похоронами сина досі не вирішене.

«Експертизи тривають, тому тіло поки ніхто не віддає. Але ховати сина будемо на батьківщині, в Україні», – сказав батько.

Родині загиблого українця висловила співчуття префект Неаполя Кармела Пагано.

Джерело. 

2ogoloshenya