Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "трудова книжка"

У жовтні 2018-го роботодавці офіційно оформили 644,6 тис. найманих працівників.

Це удвічі більше, ніж було у серпні. Роботодавці почали масово реєструвати найманих працівників. Тобто до прийняття урядом розпорядження "Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення", повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби. У вересні роботодавці офіційно оформили майже 490 тис. працівників. Це результат заходів фіскалів щодо легалізації найманої праці та заробітної плати.

Найбільше найманих працівників офіційно працевлаштували у сфері роздрібної торгівлі - 78 тис. осіб. Роботодавці у сфері громадського харчування офіційно зареєстрували працю 29,3 тис. працівників. У сфері будівництва - 18,2 тис. осіб.

Кількість офіційно зареєстрованих робітників зростатиме далі, прогнозують у ДФС. У грудні 2018-го очікується збільшення надходжень до бюджетів. Йдеться про понад 800 млн грн податку на доходи фізосіб, військового збору - близько 70 млн грн та єдиного внеску - понад 1,1 млрд грн. У Запорізькій області на 4,5 млн грн оштрафували 4 роботодавців у будівельній галузі. Штраф наклали через неофіційне використання праці 22 працівників, повідомили в обласному управлінні Державної фіскальної служби.

Джерело.

2ogoloshenya