Результат пошуку зображень за запитом "У Порошенка наїхали на Авакова"

На рівні МВС мають полетіти погони після вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це сказав заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко у кулуарах парламенту. "Ми розуміємо, який сьогодні градус у суспільстві. І повністю це розділяємо. Громадські активісти проявили свою позицію, пікетуючи будівлю Міністерства внутрішніх справ", - заявив він.

"Створення комісії за цим фактом є сигналом для правоохоронної системи, що суспільство пам'ятає кожне прізвище. І доведеться або нормально виконувати свою роботу, або йти у відставку... Бажано було би почути міністра Арсена Авакова. Він займає політичну посаду, брав на себе зобов'язання з розкриття реознансних злочинів", - продовжив Березенко.

"Якщо українець відчуватиме, що нова поліція після реформи не захищає. Згадайте, який рівень довіри був до них. Якщо він впаде до рівня довіри до колишньої міліції, - це буде наш найбільший провал за всю каденцію. Всі перевертні у погонах мають сидіти за ґратами. Якщо побоювання Катерини, які вона озвучувала за життя, справдяться, то мають полетіти погони. І не тільки на рівні Херсонської області, а на рівні всієї країни", - заявив представник БПП.

Катерину Ганздюк облили концентрованою сірчаною кислотою вранці 31 липня, коли виходила з під'їзду. Її забрали до місцевої реанімації, звідки через кілька днів доправили спецбортом до столичного опікового центру. Вона перенесла низку операцій. Померла вранці 4 листопада.

Джерело.

2ogoloshenya