Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Обухів став одним із перших міст в України, яке на 100% впровадило систему управління вуличним освітленням по всьому місту.

Згідно з даними порталу державних закупівель ProZorro, обладнання поставило Товариство з обмеженою відповідальністю “СЕА Електротехніка”. Вартість договору – 436 749,99.

Як це працює?

Основною функцією системи керування вуличним освітленням є управління технологічними об’єктами міського освітлення: автоматичне та оперативне. Автоматичне управління здійснюється за графіком, розробленим індивідуально для міста Обухів з урахуванням місцевих особливостей та інших факторів. Функції оперативного управління дозволяють диспетчеру при необхідності здійснювати ручне управління виконавчими пристроями пункту включення. Додатковими функціями системи керування освітленнями є збирання та обробка інформації про поточний стан. В якості центрального процесора використовується вбудований GSM безпроводовий мікропроцесор французької компанії Sierra Wireless, що забезпечує всі необхідні обчислювальні ресурси, а також генерацію інформаційних сигналів та їх декодування. Порти введення-виведення мікропроцесора управляють виконавчими пристроями і приймають інформацію з датчиків і інтерфейсних каналів.

Джерело.

2ogoloshenya