Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "мяч ворота"

Віце-президент ФФУ і народний депутат (192 виборчий округ) Олександр Герега разом з дружиною Галиною дуже близькі до придбання футбольного клубу «Карпати».

Про це повідомив ведучий шоу «ТаТоТаке» Сергій Болотников. За інформацією видання, вони давно розглядали варіант покупки, але тепер змогли домовитися з Димінським і Коломойським, якому належить 50% акцій клубу. У «Карпатах» кілька днів уже працюють люди, які оцінюють майно клубу, проводиться аудит. Але поки невідомо, чи означає це передачу майна або відбувається оцінка вартості.

Власником клубу зараз є львівський бізнесмен Петро Димінський, який став президентом «Карпат» улітку 2001 року. В 2010 році Димінський продав 50 % акцій клубу офшорній компанії, яку пов’язують з Ігорем Коломойським.

За даними аналітичної системи «YouControl», станом на 2016 рік кінцевим бенефіціарним власником була компанія «Менділ Лімітед» (Британські Віргінські острови, кінцеві бенефіціарні власники: Петро Димінський і кіпріот Хрістакіс Ніколау). Станом на зараз кінцевими власниками зазначені компанії з однаковими назвами – «Менділ Лімітед», зареєстровані на Кіпрі та на Британських Віргінських островах. Як відомо, Олександр Герега в 2003 році заснував ТОВ «Епіцентр-К», яке очолював до 2012 року. При ньому «Епіцентр-К» став спонсором німецького футбольного клубу «Вольфсбург».

Джерело.

 

2ogoloshenya