Результат пошуку зображень за запитом "алкоголь без акцизи"

Податковим кодексом України визначено, що алкогольні напої, які ввозяться та зберігаються на митній території України повинні бути марковані у встановленому законодавством порядку, обіг немаркованої продукції забороняється.

За результатами санкціонованих обшуків, проведених слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області у приміщеннях магазинів, що займаються реалізацією продукції іноземного походження на території обласного центру, виявлено та вилучено алкогольні напої без марок акцизного податку встановленого зразка.

Загалом у двох таких магазинах виявлено 286 немаркованих пляшок алкогольної продукції іноземного походження різної місткості та найменування вартістю близько 100 тис. грн. Як повідомив начальник управління представництва інтересів держави у суді Андрій Гаврилик, з метою недопущення вільного обігу вказаних товарів, прокуратура звернулась до суду з позовом про вилучення продукції. Рішеннями Хмельницького окружного адміністративного суду позовні вимоги прокуратури задоволено. Окрім того, на розгляді адміністративного суду наразі перебуває ще 4 аналогічні позовні заяви про вилучення більше як 800 пляшок алкогольної продукції  без марок акцизного податку встановленого зразка, виявленої правоохоронцями.

Джерело.

2ogoloshenya