Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Медведчук в інтерв'ю «Дружба з Путіним для мене не звинувачення, а висока честь»,«Я вдячний Путіну і його Святості Патріарху Кирилу ...»

Я тільки зараз дізнався, що цей мерзотник ще й займається якимось там врегулюванням на війні і обмінами полонених. Хто уповноважив, цікаво? Точніше не так: з якого йуха ?!Не розумію. Не можу в'їхати. За межею взагалі адекватності.

Чому. Він. Чи не. Сидить. В тюрмі.

Війна йде, ау. Жарти скінчилися. 4 роки українців вбивають, а такі як Медведчук роблять все зі свого боку, щоб труни йшли безупинно в українські міста і сели.Він же працює вже багато років у відкриту на знищення України і підриває її національну безпеку, співпрацюючи з окупантами, з головним вбивцею українців і військовим злочинцем Путіним. Ой, не співпрацює, «дружить», вибачте. І з неприкритим, людоїдським цинізмом каже це на камеру.Яка проблема цього виродка, зрадника приструнити? Причому покарати в рамках закону.

P.S. У цьому сьогоднішньому інтерв'ю ще було про «одіннарод» від нього, але я вже не став включати в нарізку. Огидно.

Джерело.

2ogoloshenya