Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "PKP IC берлін"

Українці зможуть більш зручно дістатися до німецького Берліна завдяки новому польському маршруту із Перемишля. Його запустить польська залізнична компанія PKP Intercity.

Таке рішення спричинила велика кількість українських емігрантів на східних кордонах із Польщею, повідомляє Rynek kolejowy.

До Перемишля можна дістатися зі Львова на Intercity. В столицю Німеччини можна буде доїхати на причепних вагонах. Вони прямуватимуть до польського Вроцлава. Там їх приєднуватимуть до потягу на Берлін. Загальний вигляд маршрут матиме такий: Перемишль-Вроцлав-Зелена Гура-Берлін.

"Сполучення з Україною виявилося пострілом в десятку. Потяги з Перемишля до Львова та Києва з кожним роком перевозять все більше пасажирів. За перші п'ять місяців маємо вже стільки пасажирів, скільки за весь минулий рік, коли відзначалося двократне зростання мандрівників. Очевидно, що варто очікувати наступного подвоєння кількості пасажирів на напрямках зі Сходу", - заявив глава PKP Intercity Марек Хранюк.

Також PKP Intercity розглядає можливість запуску потяга з Польщі в Україну. У Польщі колія вужча, тож треба виробити технічну процедуру зміни ширини колісних пар.

Джерело

2ogoloshenya