Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "супрун"

Місяць тому про цих двох не знала майже нічого. Богомолець не пошкодувала години на балачки про “небезпечну Супрун”. Натомість сама Супрун, тобто її прес-секретарі, кілька тижнів морозилися від мене як могли. Давали хибні адреси для запитів, не відповідали на дзвінки. АЛЕ!

Після місяця у цьому медичному серпентаріумі прийшла до висновку – щиро шкода Уляну. І скажу вже не як журналіст: мене верне від депутатів, які розкручують образ “Доктора Смерті” і нахабно брешуть нам в обличчя – від Бахтеєвої, Рабиновича, Тимошенко, Шурми і іже з ними! Одні піаряться перед виборами. Інші – давно “по лікоть в крові”, але скиглять, бо Супрун наламала схеми.

Як зауважив Комаровський: “вся вакханалия вокруг Супрун помогает убрать прожектор от действительно бандитов, с большой дороги, которые доводят и убивают нас!”.

Тому невеличка пам’ятка: 

1. Українська нація вимирає через низьку народжуваність. До роботи МОЗ, і, тим паче, до Супрун це НЕмає ніякого відношення. Жахлива маніпуляція!

2. Колективний імунітет нації знищили ДО Супрун. Це відверта брехня, що вона зірвала вакцинацію.

3. Колапс із державними поставками ліків виник ДО Супрун. Вона навпаки вирівнює ситуацію. І бодай частково змогла перекрити корупційні потоки. А передплата у 1,5 року – питання до Гройсмана.

4. Слова Олександра Лінчевського “вони всі помруть” – перекрутили. Недорікуватий заступник захищав онкохворих, попри звинувачення Рахункової палати у неефективності програми.

Так, ніхто не знає чим обернеться медична реформа. Навіть на рівні підприємства важко спрогнозувати фінал, що казати про гігантську країну. Але якщо ми вже на дні – впасти нижче просто неможливо! Треба експериментувати. Треба пробувати. 

Супрн і Ко точно не ідеальні. І професійно може не дотягують. Але я вірю у щирість їхніх намірів. Уперше.

 

 

2ogoloshenya