Президент вручив військовій частині Кам’янця-Подільського стрічку із присвоєним почесним найменуванням «Поділля»

29 вересня військовій частині А2641 присвоєно найменування «Поділля».

3 листопада, у День інженерних військ України, Президент України Володимир Зеленський вручив стрічку із присвоєним почесним найменуванням «Поділля» командиру військової частини Володимиру Родікову. Відтак стрічка стане невід’ємною частиною бойового прапора.

Про це йдеться на сторінці військової частини.

Нагадаємо, що Указом президента України від 29 вересня військовій частині присвоєно почесне найменування «Поділля» з метою відновлення історичних традицій національного війська, зважаючи на зразкове виконання покладених завдань під час захисту територіальної цілісності та незалежності України.

« Ця подія є великою честю та важливим кроком в історії частини.  Відтепер нове ім'я відображає не лише внутрішній дух і прагнення до служіння країні, а й глибоку пов'язаність з цінностями та історією нашої землі», - йдеться у дописі на сторінці військової частини - Дякуємо президенту України, керівництву Збройних Сил України та командуванню Сил підтримки Збройних Сил України за це високе визнання та довіру. Ми  нестимемо почесне найменування «Поділля»» з гідністю. Як і непохитно, мужньо і безстрашно, наближатимемо наш переможний мир, виборюючи волю, свободу і незалежність України»

 

2ogoloshenya