Кozak System презентував гімн обʼєднаної штурмової бригади "Лють" (ВІДЕО)

Український рок-гурт "Kozak System" презентував кліп до гімну штурмової бригади Гвардії наступу "Лють". Пісня була створена під час активного набору добровольців у лави Гвардії.

Кліп опублікував гурт на своєму YouTube-каналі.

На порталі Міністерства внутрішніх справ України зазначили, що знімання відео відбувалося за участі особового складу, зокрема командира бригади Олександра Нетребка.

На кадрах видно десятки бронетранспортерів, які братимуть участь у наступальних діях у складі об’єднаної штурмової бригади "Лють" Національної поліції України.

Збройні сили України довели, що на сьогодні це  - найкращі Збройні сили у світі. Ми захищаємо свою землю. Для нас мотивація має величезне значення. Кожен воїн має бути добре оснащеним, добре підготовленим та ефективним на своєму місці. Тому, коли виникла ідея створення штурмової бригади "Лють", ми підтримали її та написали гімн цій бригаді, тому що в ній воюватимуть дуже вмотивовані професіонали. - Іван Леньо, лідер гурту KOZAK SYSTEM

Також виконавець зазначив, що учасники гурту товаришують із командиром "Люті" полковником Олександром Нетребком. За словами Леньо, вони пишаються тим, що їхній гурт через пісню дотичний до майбутніх звитяг бригади та до перемоги України.

Гімн починається зі слів, які є гаслом бригади: "Я лють свою перетворю на зброю". Цей текст є лейтмотивом і в кожному наступному куплеті.

2ogoloshenya