Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Для досягнення миру необхідні переговори на найвищому рівні між Україною, Росією та невизнаними республіками"

Юрій Бойко: Для досягнення миру необхідні переговори на найвищому рівні між Україною, Росією та невизнаними республіками

Про це заявив Співголова парламентської фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко під час Погоджувальної ради в понеділок, 4 червня.

За його словами, військового сценарію завершення конфлікту не існує.

«Ми вважаємо, що необхідні прямі переговори на найвищому рівні між сторонами конфлікту - Україною, Російською Федерацією та невизнаними республіками для того, щоб досягти кінцевої мети – завершення війни», - зауважив Співголова ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.

Юрій Бойко наголосив, що представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ готові взяти участь у таких переговорах.

«Якщо президент України, який обіцяв за два тижні завершити війну, побоюється за свої рейтинги, то ми готові взяти участь у цих переговорах. Ми вважаємо, що жоден рейтинг не вартий життів людей. Зрозуміло, що конфлікт на сході необхідно завершити. Це в інтересах суспільства. Цього вимагають всі громадяни», - зауважив народний депутат.

На Донбасі знову йде загострення збройного конфлікту. За даними ОБСЄ, з початку року загинуло вже більше 100 цивільних осіб і кількість жертв знову стрімко зростає. Водночас, парламент не робить нічого для мирного врегулювання.

Виконання політичної частини Мінських угод фактично заблоковано. Пропозиції та законопроекти, розроблені ОПОЗИЦІЙНИМ БЛОКОМ, свідомо не вносяться на розгляд парламенту.

Ми вимагаємо від Верховної Ради переглянути свою позицію. Вона не знаходить підтримки українських громадян. Чекати до наступних виборів, щоб почати роботу над мирним врегулюванням — неприпустимо.

Джерело                                         

 

2ogoloshenya