Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Пов’язане зображення

Навантаження на очі відчуває практично кожна людина.

Тривале перебування перед екранами телевізорів та комп’ютерів, неправильне харчування, нервове перенапруження - це лише частина причин, які негативно впливають на органи зору.

Про це повідомляє Оптіклуб.

Американський офтальмолог Бейтс презентував методику відновлення зору за тиждень. Результативність підходу багато разів підтверджувалася на практиці, проте важливо враховувати індивідуальні особливості стану здоров’я людини. Варто розуміти, що в складних випадках, коли діагностовано патологію, відновити зір можна тільки за допомогою серйозної медицини.

Техніка виконання

  1. Зіпріться ліктями на стіл, слідкуйте за положенням спини, потилиці та шиї, – вони повинні бути на одній лінії.
  2. Струсіть кисті рук та потріть долоні, поки не відчуєте тепло. Це допоможе зняти втому. Складіть розслаблені долоні човником та прикладіть до обличчя так, щоб поглиблення знаходилися напроти повік. Докладати надмірних зусиль не потрібно, адже під час моргання не має бути дискомфорту. Світло повинно проникати до очей.
  3. Потім закрийте очі приблизно на 10 хвилин або довше. В цей час подумайте про щось приємне.

Якщо людина, відкривши очі за долонями, бачить чорний колір – ефект досягнутий. В іншому випадку, варто продовжити вправи. Методика дозволяє розслабити психіку, адже напруга має велику силу, вона здатна суттєво вплинути на зір. Лікування часто варто починати саме з цього пункту. Перші ознаки перевтоми очей мають спонукати діяти. Методику можна практикувати всюди: вдома, на роботі, на відпочинку.

Джерело

2ogoloshenya