Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В Одесі конкуренти розгромили супермаркет на очах покупців і персоналу

В Одесі представники однієї з ретейлових мереж вчинили напад на супермаркет конкурентів, який розташований на вул. Паустовського, 19.

За інформацією постраждалих, приводом для нападу стала судова плутанина з орендою цього приміщення.

Напади чоловіків на цей супермаркет вже відбувалися двічі. Перший раз погром стався на очах у покупців і персоналу. Вдруге 50 осіб забарикадувалися в приміщенні, знищили торгове обладнання, розкрили і обікрали касові сейфи, зіпсували і пошкодили товар.

Обидва рази інцидент вдавалося вирішити за допомогою поліції. Однак, після останнього захоплення, через серцевий напад внаслідок стресу померла мати одного із співробітників супермаркету. Компанія прийняла рішення про його закриття.

"За фактом нападу подали дві заяви в поліцію, а також склали акти про завдані збитки", - розповіли представники супермаркету.

Відомо, що приміщення на Паустовського, 19 перебуває у заставі банку "Порто-Франко", який тепер є власником приміщення. Зі свого боку, банк "Порто-Франко" надав право оренди приміщення іншій компанії.

Джерело                                                                             

 

2ogoloshenya