У Чернівцях міська рада розірвала усі договори, які були укладені із приватними перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів маршрутними автобусами.

Про це на брифінгу в ратуші повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук..

Він сказав, що у центрі міста сьогодні тролейбуси "нормально забезпечують рух транспорту". Натомість посадовець назвав проблеми із транспортним сполученням з Рошою, Рошою-Стинкою, Садгорою та Калічанкою.

"Члени виконкому ультиматум перевізників не підтримали через відсутність кворуму, тому страйк продовжується", - заявив Каспрук.

Він повідомив, що у мерії розірвали договори з усіма перевізниками Чернівців.

"Проводимо перемовини з перевізниками області. Готові укласти з ними угоди. Головне, щоби перевізники дотримувалися графіку. Автобуси були справні, чисті та з GPS-навігаторами Готові виплачувати компенсацію за перевезення пільгових категорій", - сказав міський голова.

Нагадаємо, сьогодні виконавчий комітет відмовився розглядати питання щодо підвищення тарифу на проїзд у маршрутках.

***

Як відомо, приватні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів маршрутками, оголосили про припинення руху всіх автобусів у місті 15 травня.

Свої дії вони пояснили тим, що тариф за проїзд у розмірі 4 гривень за поїздку перевізників давно не влаштовує. Тож вони очікують "тарифного" рішення виконавчого комітету, який повинен зібратися сьогодні на засідання.

Джерело                                 

2ogoloshenya