Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

"Коли вийшов з моря, у нього на нозі була якась ранка" - київський ресторатор за загадкових обставин помер у Єгипті

11 травня під час відпочинку на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх за невідомих обставин загинув київський ресторатор Валерій Петров.

Про це розповіла подруга Петрова співачка Алла Медведєва.

"Два наших друга, ювелір Армандо Шадон і ресторатор Валерій Петров, поїхали відпочивати в Єгипет. 11 травня вони пішли на пляж. Армандо розповідає, що коли Валера вийшов з моря, у нього на нозі була якась ранка. Уже через хвилину йому стало зле, він впав... Його відвезли в лікарню, намагалися якусь допомогу надати – але нічого не змогли зробити. Валера помер", – говорить Медведєва.

Знайомі загиблого зараз збирають гроші на перевезення його тіла в Україну.

"Три дні домагалися, щоб тіло Валери передали додому. Підключили всіх друзів публічних, дошкуляли консула, тому що всі ці три дні в консульстві нічого не робили. Говорили: "Потрібно, щоб родичі звернулися письмово". Ну а якщо у людини немає родичів? Або він з ними не спілкується? Добре хоч, там, на місці, був наш спільний друг, він там усіх смикав. І після того, як ми пригрозили підключити ЗМІ – у консульстві нарешті заворушилися", – повідомила Медведєва.

Джерело                                                                                                                   

2ogoloshenya