Жінку застрелив, а її доньку задушив шнурками від взуття та розчленував: на Хмельниччині до довічного ув’язнення засуджено чоловіка

На Хмельниччині засудили сатаністів, які вбиили жінку та розчленували її доньку. У 2015 році страшне вбивство сколихнуло Україну - молоду вінничанку Катерину Обухівську знайшли під Києвом з простреленою головою, а розчленоване тіло її 10-річної донечки Ані- аж на Хмельниччині.

Нещодавно суд виніс вирок 42-річному вінничанину, який вбив свою співмешканку та її 10-річну доньку. Йому засудили до довічного ув’язнення.

Про це повідомляє «Вечірній Кам’янець» з посиланням на пресслужбу прокуратури у Хмельницькій області.

На початку 2015 року, представившись несправжнім ім’ям, чоловік познайомився з жінкою та її малолітньою донькою у Вінниці. Невдовзі вони почали жити разом. Коли їх стосунки погіршились, засуджений вирішив позбутись коханої.

Одного дня, направляючись з нею автобусом до Києва, чоловік запропонував зійти раніше місця призначення. Звернувши до лісу, він дістав завчасно приготовлений пістолет і застрелив 30-річну жінку.

Розуміючи, що її малолітня донька знала про їхню поїздку і могла про це комусь повідомити, він прийняв рішення вбити і її.

Разом зі своєю коханкою, яка засуджена за вказаний злочин у 2020 році до 10 років позбавлення волі, він забрав 10-річну дитину від бабусі під приводом поїздки на відпочинок.

Прибувши до Красилівського району, співучасники зійшли з дороги на пасовище зі сплячою дитиною на руках. Вбивці, діставши з кросівок шнурки, обмотали їх навколо шиї 10-літньої дівчинки і задушили її.

Одяг, сандалі та нижню частину тіла дитини у селі на Хмельниччині знайшли пастухи. Тіло жінки, мами дівчинки, знайшли в лісі Святошинського району столиці. Два місяці труп пролежав у морзі, жінку поховали як невідому.

Під час слідства та на суді чоловік розповів як стріляв у Катерину. Він зробив декілька пострілів. «Остаточний був рівно у голову!» - свідчив затриманий. А вже 10-річну Аню вбивав не сам, а з молодою коханкою - 19-річною Юлею - заради якоїсь спільної мети.

«Не розумію, як я так могла. Була під якоюсь властю, що все виконувала, - виправдовувалася та. - Він давав мені читати книгу про Люцифера. А на те, що ми зробили, відповів: «Лібо ми, лібо нас». Потім я спитала: де її мати. Він сказав, що вона вже нежива, що він її вбив».

В ЗМІ чоловіка називали «Цілитель». Крім цього, була інформація від правоохоронних органів, що вбивця після розчленування з’їв печінку дитини. Є відео, в якому він розказував, що це зробив.

Нещодавно вироком Хмельницького міськрайонного суду нелюда засуджено до довічного позбавлення волі. 19-річна спільниця отримала 10 років за гратами.

2ogoloshenya