Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "суд"

На Львівщині у селі Зимна Вода Пустомитівського району оштрафували школяра за матюки та погрози вчителям.

Конфлікт за участю учня стався 26 лютого цього року.

"Неповнолітній хлопець близько 12:30 у приміщенні ЗОШ №2 по вул. Сірка, 75 у с. Зимна Вода погрожував фізичною розправою та виражався нецензурною мовою до вчителів, чим своїми діями вчинив дрібне хуліганство", – йдеться у постанові суду.

Школяр під час судового засідання не визнав своєї вини. Заявив, що не вчиняв щодо вчителів жодних протиправних дій. Але суд з недовірою поставився до його показів, оскільки у матеріалах справи були письмові покази директора школи та батьків інших учнів, які підтверджували вину.

Матюки та погрози вчителям правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство. Суд визнав школяра винним і зобов'язав його сплатити за правопорушення 85 грн. Також учень має заплатити 352 грн судового збору.

В день конфлікту правоохоронці склали на цього учня ще один протокол про дрібне хуліганство), але суд повернув матеріали цієї справи назад у райвідділ.

Джерело

2ogoloshenya