Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Тест: тварина, яку ви першою побачите на фото, розкриє ваш характер

Існує маса психологічних тестів, які допомагають розкрити нові грані власної індивідуальності. Ви готові пройти один з них?

Зображення складається з декількох фотографій. Ви повинні сконцентруватися і уважно його розглянути (тільки не заглядайте в відповіді завчасно).

Дайте відповідь на питання:

Яку тварину ви побачили першою?

Наскільки швидко ви помітили інших?

Скільки тварин ви знайшли?

Які це тварини?

Експерти провели дослідження і довели, що люди в залежності від характеру віддають перевагу певним представникам тваринного світу. Згадайте, кого ви побачили першим і подивіться відповідь.

 

ГОЛУБ

Голуби зазвичай асоціюються із миром і надією. Якщо ви побачили голуба першим, то це означає, що у вас дуже чиста душа. Ви – людина, яка намагається уникати конфліктів за всяку ціну, не говорить погано про інших і не вихлюпує свої негативні емоції на оточуючих. Однак, це може стати проблемою, зробивши вас вразливим.

 

МЕТЕЛИК

Практично в будь-якій із культур метелик був універсальним символом трансформації і еволюції. Це означає, що ви намагаєтеся насолоджуватися маленькими радощами життя. Вам багато хочеться спробувати. Метелики – істоти, які літають по світу живих і мертвих. Щоб не потрапити в серйозні неприємності, не варто переступати рамки дозволеного в гонитві за задоволеннями.

ОРЕЛ

Це одухотворений птах, який є символом досконалості вільної душі. Якщо першим, кого ви побачили, був орел, це означає постановку високих цілей. Іноді оточуючим здається, що ви ведете себе зарозуміло. Високі цілі – це добре. Але чим вище злетиш, тим болючіше падати.

СОБАКА

Це тварина, яку обожнює більшіть людей. Багато хто мріє про собаку. Адже це доброзичливі і віддані істоти. Собака готова на жертви заради господаря. Через свою довірливість, ви можете виглядати наївним і потрапити в неприємну ситуацію. Пам’ятайте, предок собаки – вовк. Час від часу потрібно бути жорсткішим і більш незалежним.

ВОВК

Хоча ці тварини люблять самотність, це не заважає їм бути частиною зграї. Це означає, що ви маєте потребу в друзях і в родині.

Але це ще не все. У важкі часи ви можете взяти на себе відповідальність і впоратися з проблемами поодинці. Але при цьому головне для вас – благополуччя вашої «зграї», тобто близьких людей.

БОГОМОЛ

У багатьох культурах богомол є священною комахою. Він абсолютно нешкідливий для людини. Для вас дуже важлива повага і спілкування. З іншого боку, ви віддаєте пріоритет особистому житті, а не суспільному. Ви дуже розумні і обережні в досягненні цілей.

Ви ідентифікуєте себе з певною твариною? А, може, ви були нею в одному з втілень минулих життів!

Джерело: variat

2ogoloshenya