На 8 Березня може випасти сніг

У найближчі дні в Україні буде спостерігатися повільне підвищення денної температури, але залишився сніг сповільнить потепління. В кінці поточного тижня в країні знову трохи похолодає, а Міжнародний жіночий день, 8 березня, буде досить прохолодним.

Про це повідомляє OBOZREVATEL

Про погодні зміни розповів провідний синоптик відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Роман Мурмило.

"На початку березня, в період до 6 числа, не слід очікувати стійкого істотного потепління. Той невеликий сніг, який ми спостерігаємо, пов'язаний з проходженням "малоактивних атмосферних фронтів". "Тому і опадів трохи - у вигляді мокрого снігу, дощу", - сказав він.

До кінця поточного тижня знову трохи похолодає, попередив Роман Мурмило.

"6-7 березня ми очікуємо зниження температури, пройде черговий фронт. Але наскільки температура впаде, зараз поки сказати складно. Розрахунок змінюється кожен день, і більш детально можна буде сказати ближче до цих чисел", - зазначив синоптик.

У той же час Мурмило спрогнозував, що на найближчі "довгі вихідні" і безпосередньо на свято 8 Березня буде досить прохолодно.

"Вже зрозуміло, що температура знизиться. У ці дні пройдуть опади у вигляді снігу і мокрого снігу", - сказав Роман Мурмило, а також додав: «Ночі, швидше за все, будуть морозними. Вдень температура буде трохи вище 0 градусів. Справжню весну побачимо нескоро.Прихід справжньої весни не варто очікувати найближчим часом, попередив синоптик. Зокрема, нескоро закінчаться нічні морози».

2ogoloshenya