Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

«Відрізав вуха і носи у дітей і жінок», – палій «Епіцентру» розповів про мотив злочину (ВІДЕО)

Масштабна пожежа в «Епіцентрі» сталася сьогодні у Первомайську на Миколаївщині.

Нагадаємо, 37-річний чоловік прийшов в «Епіцентр» з ножем та сокирою, згодом нею він вдарив охоронця та ще одного співробітника.

Він заявив, що так помстився власнику торгового центру за те, що той «відрізав вуха і носи у дітей і жінок і мішками відправляв їх замороженими в Європу. Таким чином нібито власник мережі магазинів зміг розбагатіти», - заявив палій.

При цьому затриманий не знає, як виглядає власник, бо він бачив його давно, а за цей час бізнесмен міг «змінити зовнішність за допомогою пластичної операції». Про це повідомляють Вартові еспресо у Телеграмі.

Зараз палій затриманий згідно зі ст. 208 КПК України. Дії чоловіка кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна і замах на умисне вбивство.

За інформацією поліції палію загрожує довічне ув'язнення.

Один із потерпілих перебуває у лікарні з травмою голови. Чоловіка прооперували, з його мозку витягнули уламок кістки черепа.

Про палія відома така інформація:

Нападником і палієм виявився уродженець Первомайська 37-річний Микола Регушевський.

Відомо, що 2019-го він розлучився з дружиною. Жінка подала позов на стягнення аліментів. Із резюме відомо, що він в 2006 році закінчив Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова за спеціальністю "Суднові котли і атомні реактори".

Ступінь - фахівець, інженер - механік. Після університету працював на ВАТ "Запорізький суднобудівний-судноремонтний завод", а з 2008 року почав працювати в ТОВ "Пелла дизайн" в місті Миколаєві. В одному з резюме зазначено, що в 2015 році він працював провідним інженером-конструктором в Гамбурзі. Про це повідомляє Преступности.нет з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

Напередодні підпалу зловмисник виклав відео в інтернеті.

"Мене звуть ангел смерті. Я вирішив зробити звернення до всього мусульманського світу. Хто не вірить, що я ангел смерті, то ось моя родима пляма, ось мій паспорт громадянина України. Я хочу розповісти про вас попередньому правителю, у якого було прізвисько Дід. Він так любив своїх родичів, що у них навіть було так заведено, що вони вступали в статеві стосунки між троюрідними, двоюрідними братами, щоб чужу кров не пускати в сім'ю", - розповідав в ролику Регушевський.

2ogoloshenya